Изберете страница

Условия за доставка

Условия за доставка

1. Фирма „Аведера“ ЕООД  извършва доставките на поръчаните през on-line магазина стоки чрез куриерски фирми Спиди и Еконт и съобразно работното им време. Доставки се извършват от понеделник до петък между  9.00 часа и 17.00 часа, а в събота до 12.00 часа.

2. Доставката е БЕЗПЛАТНА до населено място на територията на страната на  стоки с обща стойност над 100,00 лв., и в района на центъра в столицата. Срокът за доставка е до 72 часа. Поръчката трябва да е постъпила в on-line магазина до 17.00 часа на деня, предхождащ  срокът за доставка. Изключение са поръчките, направени в събота – те ще бъдат доставени до сряда. Допълнителна информация за доставката ще получите от съответната куриерска фирма .

3. Стойността  на доставката на поръчки, които не отговарят на условията за безплатна доставка, е 5,00 лв за територията на Република България.

4.Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, ще бъдете уведомени по имейл или телефон.

5. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) не е безплатно и е за сметка на получателя.  Сумата за фиксиран час е 2,40 лв за пратки с тегло до 5кг и 6,00 лв за пратки с тегло до 20 кг. Сумата се заплаща на куриера. Услугата фиксиран час може да се приложи само за доставките на територията на страната, като фиксираният час може да бъде от 10.30 ч. и не по-късно от 17.30 часа. За експресните доставки до 6 часа на територията на град София услугата фиксиран час не се прилага.

7. Ако клиентът е поръчал продукт, наличността на който не може да бъде потвърдена, то трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка и да се възползва от безплатната доставка.

8. За навременното и коректно изпълнение на доставката клиентът трябва да попълни максимално точно адресът за доставка, както и всички останали  изискващи се данни (име, телефон и др.). По преценка на клиента и при необходимост, може да се попълни и полето със специални инструкции ( по-подробно или специфично описание на жилищна сграда, адрес или друго).

9. Условията за безплатна доставка са валидни за територията на Република България.

10. „Аведера“ ЕООД си запазва правото да прави промени в условията за доставка за on-line магазина.